Tietoa meistä

Savanni.com - suomalainen perheyritys

Yritys: Savanni Group Oy Ltd, y-tunnus 3174090-9.

Savanni.com on suomalainen verkkokauppa. Yritys on perustettu Helsingissä vuonna 2001, ja se toimii edelleen täysin kotimaan kamaralla. Kaikki tilaukset pakataan ja lähetetään Espoon varastoltamme, ja myös asiakaspalvelu toimii Suomessa. Toimitukseen käytämme Suomen Postia. Kotimaisen verkkokaupan valtteja on edullinen ja nopea toimitus, ilmainen palautus, turvalliset maksutavat sekä ystävällinen ja tehokas asiakaspalvelu. Me uskomme, että hyvä palvelu on paras mainos!

Valitse siis Savanni.com - kotimainen vaihtoehto nettishoppailulle

 

Korut ja lävistyskorut netistä

KORUT NETISTÄ - Savannilta voit tilata monenlaiset korut netistä. Savannin verkkokaupan koruvalikoimiin kuuluvat mm. lävistyskorut, korvakorut, kaulakorut, riipukset, käsikorut, sormukset, nilkkakorut, varvaskorut, korvaklipsit ja huivit. Lisäksi Savannilta löytyy laaja valikoima erilaisia feikkikoruja joihin et tarvitse reikää, mm. feikki septum -koruja, feikki korvakoruja, feikki plugeja, feikki venytyskoruja, feikkirenkaita ja paljon muita feikkikoruja, kaikki helposti ja kätevästi netistä.

LÄVISTYSKORUT NETISTÄ - Verkkokaupan lävistyskoruvalikoimaan kuuluvat napakorut, septumkorut, kulmakorut, kielikorut, nännikorut, rustokorut, traguskorut, häivekorut ja huulikorut sekä lävistysrenkaat ja hevosenkengät. Lävistyskorut voi tilata helposti netistä Savannin laajasta valikoimasta. Lävistyskoruissa meillä on laaja valikoima eri malleja sekä materiaali- ja kokovaihtoehtoja jokaiseen lävistyskorutarpeeseen. Hanki lävistyskorut netistä ja tutustu Savannin kattavaan lävistyskoruvalikoimaan.

Materiaaleina koruissa käytetään kaikkea aina puun ja titaanin väliltä. Savannin korut tuotetaan laadukkaista materiaaleista ja tuotteita testataan mm. tullilaboratoriossa. Kaikki Savannin tuotteet ovat nikkelivapaita. Orgaaniset lävistyskorut valmistetaan pienissä korupajoissa ja Savannilla on oma tuotteiden maahantuontiketju. Näin pystytään varmistamaan, ettei koruja valmisteta etiikan vastaisesti.

Jos etsit jotain erityistä lävistyskorua etkä löydä etsimääsi tuotevalikoimastamme, ota yhteyttä - teemme parhaamme löytääksemme sen sinulle! Asiakaspalvelumme auttaa os. info@savanni.com.