FAQ

Yleisiä kysymyksiä

Missä teidän toimitila sijaitsee?

Savannilla ei ole myymälää, tuotteita myydään vain verkkokaupassa. Savannin toimitilat ja pakkaamo sijaitsevat Espoossa, mutta käyntiosoitetta ei ole. Noutotilaukset noudetaan sovittuna aikana osoitteesta Lansantie 25C, Espoo.

Mistä päin tuotteet tulevat?

Meillä on oma maahantuonti, jonka ansioista saamme pidettyä tuotteiden hinnat sopivina ja voimme varmistua tuotteiden hyvästä laadusta. Tuonti on tällä hetkellä suurimmaksi osaksi Aasiasta (Thaimaa, Indonesia, Korea, Kiina) ja USA:sta, lisäksi meille tulee tuotteita Saksasta, Englannista ja Italiasta.

Lävistyskorumme täyttävät EU:n laatustandardit. Lävistyskoruja on testattu mm. Suomen tullilaboratoriossa ja ne täyttävät kaikki EU:n laatuvaatimukset.

Miksi korvakoruissa on kappalehinta?

Korvareikiä sekä korvisten käyttäjiä on nykyään kaikenlaisia - joku haluaa eri korviin erilaiset korut, jollakin on toisessa korvassa yksi reikä ja toisessa viisi, miehet haluavat usein käyttää korvakorua vain toisessa korvassa. Tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa korvakoruja vain yhden kappaleen, emmekä halua pakottaa asiakkaitamme tilaamaan kahta korua (paria) samaa mallia. Suurin osa korvakoruistamme on siis mix'n'match -tyylisiä koruja, ja voit luoda itse sellaisen yhdistelmän kuin omaan tyyliisi sopii! Ja jos haluat kerralla parin, sekin onnistuu - tilaat vain kaksi kappaletta samaa mallia.

Kuinka kauan toimitus kestää?

Pääsääntöisesti saamme kaikki arkisin ennen klo 13 tehdyt tilaukset postiin samana päivänä. Toimitus kestää yleensä noin 1-2 arkipäivää valitusta toimitustavasta riippuen (pikakirje on nopein toimitustapa). Jos teet tilaukset tänään ennen klo13, niin tilaus on todennäköisesti huomenna tai ylihuomenna perillä. Kirjeposti tulee suoraan kotiin päiväpostin mukana, huomaathan kuitenkin että posti ei enää jaa kirjeitä joka päivä, joten kirjeposti on toimitustavoista hitain.

Mitä tarkoittaa toimitus kirjeenä tai pikakirje seurantanumerolla?

Toimitus ykkösluokan kirjeenä tulee kotiin normaalin päiväpostin mukana. Kirjepostissa ei ole seurantaa joten emme suosittele sitä arvokkaisiin tai kiireellisiin lähetyksiin.

Pikakirjeen toimitus taas kestää yleensä yhden päivän ja siihen saa mukaan seurantanumeron mukaan, joten sen toimitusta voi seurata netissä ja se on helpompi jäljittää, jos se hukkuu matkalla.

Kuinka paljon toimituskulut maksavat?

Toimitus on ilmainen yli 50€ tilauksiin (pikkupaketti, postipaketti tai Matkahuolto). Muuten toimituskulut ovat:

Kirjeposti 3,90€
Pikakirje 11,90€
Pikkupaketti 5,90€
Postipaketti 6,90€
Matkahuolto 5,90€

Mitä maksutapoja on käytössä?

Verkkopankki, mobiilimaksut, lasku ja osamaksu: nämä maksut hoituvat turvallisesti Paytrailin kautta. Emme peri näistä maksutavoista ylimääräisiä kuluja!

Lasku, osamaksu: Klarnan kautta. Emme peri erillistä laskutusmaksua. Muut tiedot Klarnan kuluista löydät täältä: www.klarna.fi

PayPal: Maksat tilauksen PayPal-tililtä tai kortilla. Ei ylimääräisiä kuluja.

Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express. Turvallisen ja suojatun korttimaksamisen tarjoaa Stripe.

Millainen palautus- tai vaihto-oikeus tuotteilla on?

Hygieniatuotteilla (lävistyskorut/korvakorut/nenäkorut) ei ole automaattista palautus- tai vaihto-oikeutta, muilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@savanni.com, ja saat sieltä tarvittavat ohjeet. Tuotteiden palautus on asiakkaalle ilmaista.

Miksi lävistyskoruilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta?

Lävistyskoruilla ja hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska kerran kokeiltua korua ei voi enää laittaa myyntiin. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme puhtaat ja käyttämättömät korut. Sinäkään et varmaan haluaisi nenäkorua tai napakorua, joka on ollut toisen ihmisen käytössä ;)

Mitä teen, jos en ole varma lävistyskorun sopivuudesta? Voinko saada tuotteet sinettipussiin?

Jos olet epävarma lävistyskorun sopivuudesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme os. info@savanni.com ja pyytää, että laitamme tuotteet sinettipussiin. Avaamattomalla sinettipussilla on normaali palautusoikeus. Jos olet epävarma lävistyskorun oikeasta mitasta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

 

Napakorut 

Napakoru on aina 1.6mm paksu. Napakorun varren pituus mitataan pallon juuresta toisen pallon juureen, ja yleisin napakorun pituus on 10mm. Savannin verkkokaupasta löytyy myös lyhyempiä ja pidempiä napakoruja. Lyhyin napakorun pituus on 6mm. Pitkää napakorua tarvitaan raskausaikana, ja raskausajan napakoru voi olla jopa 45mm pitkä. Paksuuden ja pituuden lisäksi napakorussa voi olla eri kokoisia palloja. Yleisin koko napakorun yläpallolle on 5mm. Jos napakorun yläpallo tippuu ja katoaa, ei hätää, lävistyspalloja myydään myös erikseen. Muista valita napakoruun sellainen irtopallo, jonka kierteet ovat 1.6mm.

Savannin verkkokaupassa on laaja ja kaikenkattava valikoima napakoruja, paljon eri malleja ja materiaaleja. Valikoimassamme on satoja erilaisia napakoruja joka lähtöön yksinkertaisista perusmallisista napakoruista aina näyttäviin ja yksityiskohtaisiin napakoruihin asti. Valikoimaan kuuluu myös erikoismittaisia napakoruja sekä aitoja kultakoruja. Savannin verkkokauppa on turvallinen kotimainen verkkokauppa, jossa on nopea toimitus ja sujuva asiakaspalvelu.

Savannin verkkokaupasta löytyy napakoruja eri materiaaleissa, kuten titaani, kirurginteräs ja joustava bioflex. Valikoimassa on myös aitoja kultaisia napakoruja (14K). Ensilävistykseen tulee valita titaaninen koru, kirurginteräs soveltuu jo parantuneisiin lävistyksiin. Joustavaa bioflexia käytetään etenkin raskausajan napakoruissa. Rajaustyökalumme avulla löydät helposti haluamasi värisen korun (rajaus materiaalin mukaan). Löydät lisää tietoa lävistyskorujen materiaaleista täältä: Lävistyskorujen materiaalit.

EU-direktiivin 94/27/EC mukaisesti nikkelin liukenemisraja on 0,5µg/cm²/viikko. Kirurginteräs täyttää tämän määreen, ja sen katsotaan siksi olevan sopiva materiaali jo parantuneisiin lävistyksiin. Sen sijaan lävistysten ensikorujen nikkelin liukenemisraja on 0,2 µg/cm²/viikko, ja sen vuoksi ensikoruissa käytetään titaania kirurginteräksen sijaan. Suomen tulli testaa maahantuotavien korujen nikkelipitoisuuksia säännöllisesti, ja korumme täyttävät EU- direktiivit.

Asiantuntevat lävistysliikkeet määrittelevät ikärajat eri lävistyksille. Yleensä 13 - 16-vuotias voi ottaa napakorun ainoastaan huoltajan suostumuksella / läsnäollessa. Yli 16-vuotiaankin on hyvä keskustella lävistyksen ottamisesta kotona, ja alle 13-vuotiaan kannattaa vielä odotella hetki. Suosittelemme ottamaan yhteyttä lähimpään asiantuntevaan lävistysliikkeeseen, siellä osataan neuvoa kaikissa lävistykseen liittyvissä asioissa.

Tuore lävistys on pestävä paranemisaikana kaksi kertaa päivässä esimerkiksi lämpimällä vedellä tai apteekista saatavalla keittosuolaliuoksella. Muista myös hyvä käsihygienia ennen lävistykseen koskemista. Pesu onnistuu helpoiten suihkun yhteydessä, korua voi myös hieman liikutella pesun yhteydessä. Korua ei tule koskaan irrottaa paranemisaikana. Saat lävistysliikkeestä parhaat hoito-ohjeet tuoreelle lävistykselle, niitä kannattaa noudattaa huolellisesti.

Itse napakorun puhdistuksessa taas tulee ottaa huomioon napakorun materiaali. Titaanin, kirurginteräksen ja bioflexin puhdistukseen voi käyttää esim. mietoa pesuainetta ja lämmintä vettä. Materiaalit kestävät myös autoklaavauksen. Titaanin ja kirurginteräksen pintaa voi myös kiillottaa esimerkiksi pehmeällä kankaalla. Jos napakorussa on koristeosassa koristekiviä, kannattaa puhdistuksessa välttää liian kuumaa vettä. Jos koristeosat ovat hopeaa, niihin voi käyttää hopean puhdistukseen tarkoitettuja puhdistusliinoja tai -aineita.

 

 Huulikorut

Savannin verkkokaupan valikoimasta löytyy huulikoruja monesta eri materiaalista. Huulikorujen materiaalit ovat titaani, kirurginteräs, muovi / bioflex sekä aito kulta (9K tai 14K). Lävistyksen ensikoruksi suositellaan titaania. Joustava bioflex on hammasystävällinen valinta huulilävistykseen ja se on myös hellempi ikenille.
Labret tarkoittaa sellaista lävistystappia, jossa takaosa, eli suun sisäpuolelle jäävä osa, on sileä ja litteä. Muotonsa vuoksi labret-lävistyskorut sopivat hyvin käytettäväksi myös rustokoruna, traguskoruna tai nenäkoruna. Sileä tausta on miellyttävä korvassa, koska se ei paina korvalehden takana.
Huulikoruja on saatavilla eri pituisina ja paksuisina. Savannin verkkokaupan valikoimassa saatavilla olevat paksuuden labret-koruissa ovat 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm ja 1.6mm. Yleisimmät paksuudet ovat 1.2mm (sopii myös korvaan) ja 1.6mm. Huulikoruun kannattaa valita sama paksuus millä lävistysreikä on tehty. Huulikorujen yleisimmät pituudet ovat 6mm ja 8mm, mutta saatavilla on labret lävistyskoruja jopa 22mm pituuteen saakka. Poskilävistys (cheek / dimple) vaatii pidemmät korut kuin normaali huulilävistys.
Huulilävistyksessä voi käyttää useita eri mallisia lävistyskoruja. Huulikoruksi sopii sileätaustainen labret, avonainen hevosenkenkä (circular barbell) sekä eri malliset lävistysrenkaat.

Lävistys voi olla monessa eri kohtaa huulessa. Huulilävistysten nimiä ovat labret, madonna, monroe, medusa, side lip, snake bites, dolphin bites, spider bites, angel bites, jestrum ja dahlia. Löydät kuvat ja eri huulilävistyksiin sopivat korumallit täältä: huulikorut

 

Rusto- ja traguskorut

Mistä ostaa rustokorjua?
Savannin verkkokaupassa on laaja ja monipuolinen valikoima erilaisia rustokoruja ja traguskoruja. Olipa tyylisi mikä tahansa, meidän satojen rustokorujen ja traguskorujen joukosta löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivan rustokorun tai traguskorun. Savanni.com on kotimainen verkkokauppa, jossa on nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu.

Korua vaihdossa ei kannata hätäillä ja lävistäjän ohjeita tulee noudattaa huolellisesti. Jos lävistämisestä on kulunut jo aikaa ja olet epävarma vaihdosta, on suositeltavaa olla suoraan yhteydessä lävistäjäsi kanssa. Tärkeää on, että koru vaihdetaan uuteen vasta sitten, kun lävistysreikä on kunnolla parantunut.
Rustokoru on yksi hitaimmin parantuvista lävistyksistä ja se kannattaa ehdottomasti tehdä asiantuntevalla lävistäjällä ja nimenomaan lävistämällä, ei ampumalla. Ensikoruksi suositellaan titaanista korua.
Yleisin rustokorun paksuus on 1.2mm ja barbellin yleisimmät pituudet ovat 6mm ja 8mm. Rustossa voi kuitenkin myös pitää ohuempia koruja ja Savannin valikoimasta löytyy runsaasti myös 1.0mm, 0.8mm ja 0.6mm paksuisia koruja. Jos olet epävarma itsellesi sopivasta mitasta, voit mitata oman vanhan, sopivan kokoisen korusi, tai kääntyä lävistäjän puoleen.

Savannin verkkokaupasta löytyy rustokoruja eri materiaaleissa, kuten titaani, ja kirurginteräs. Valikoimassa on myös hopeakoruja ja aitoja kultaisia koruja (14K). Ensilävistykseen tulee valita titaaninen koru, kirurginteräs soveltuu jo parantuneisiin lävistyksiin. Rajaustyökalumme avulla löydät helposti haluamasi korun (rajaus materiaalin mukaan). Löydät lisää tietoa lävistyskorujen materiaaleista täältä: Lävistyskorujen materiaalit

EU-direktiivin 94/27/EC mukaisesti nikkelin liukenemisraja on 0,5µg/cm²/viikko. Kirurginteräs täyttää tämän määreen, ja sen katsotaan siksi olevan sopiva materiaali jo parantuneisiin lävistyksiin. Sen sijaan lävistysten ensikorujen nikkelin liukenemisraja on 0,2 µg/cm²/viikko, ja sen vuoksi ensikoruissa käytetään titaania kirurginteräksen sijaan. Suomen tulli testaa maahantuotavien korujen nikkelipitoisuuksia säännöllisesti, ja korumme täyttävät EU- direktiivit.

 

Kielikorut

Kuinka kauan kestää kielikorun parantuminen?
Kielilävistyksen parantuminen kestää yleensä noin 1-2 kuukautta, mutta kuten kaikissa lävistyksissä, paranemisaika on yksilöllistä. Lävistäjä antaa mukaan tarkat hoito-ohjeet sekä tiedon siitä, milloin korun voi vaihtaa uuteen. korun vaihdon kanssa ei kannata kiirehtiä, on tärkeää että lävistys on hyvin parantunut ennen kuin ensikoru vaihdetaan toiseen.

Kielikorut ovat 1.6mm paksuja. Kielikoru sopiva pituus on yksilöllistä ja riippuu myös siitä mihin kohtaa kieltä lävistys on tehty, mutta yleisimmät pituudet ovat 12mm, 14mm ja 16mm. Ensilävistyksen koru on pidempi, koska kieli voi turvota lävistyksen jälkeen ja siinä on hyvä olla liikkumavaraa. Ensilävistyksen jälkeen korun voi vaihtaa lyhyempään.
Tuoreen kielilävistyksen kannalta hyvä suuhygienia (hampaiden pesu, suuveden käyttö, jne) on erittäin tärkeää. Suuta voi myös purskutella tarkoitukseen sopivalla suuvedellä pari kertaa päivässä. Ensimmäisinä päivinä tulee välttää alkoholia ja tupakointia, suosi ruokailussa helppoja ruokia ja vältä kovaa pureskelua vaativia ruokia. Kieli voi lävistyksen jälkeen turvota, se on normaalia - älä poista korua paikoiltaan. Noudata lävistäjän antamia ohjeita huolellisesti ja tarvittaessa ota yhteys lävistäjääsi.
Kielikoru ei itsestään vahingoita hampaita, mutta korua purressa hammas voi vahingossa purra kielikorun palloa. Jos olet huolissaan korun puremisesta esimerkiksi yöllä, kannattaa harkita hammasystävällisempiä akryylisiä kielikoruja. Akryylinen pallo voi haljeta kovan puraisun seurauksena, mutta se säästää ainakin hampaita :)
Ensimmäisen kielikorun materiaali tulee olla titaania. Lävistyksen parannuttua voi kielikorussa käyttää myös kirurginterästä. Savannin valikoimassa on myös joustavia bioflex-koruja, joita voi käyttää myös häivekoruna.
Nenäkorut

Savannin verkkokaupasta löytyy laaja valikoima nenäkorutrendien viimeisimpiä malleja sekä aina upeita klassikkomalleja. Laajassa nenäkoruvalikoimassa on myös paljon erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Savannin nenäkorujen materiaalina on mm. titaani, kirurginteräs, hopea ja aito kulta.
Nenälävistys on suhteellisen helppohoitoinen ja paranee yleensä 1-2 kuukaudessa mutta saattaa joskus kestää useamman kuukauden. Nenäkorun vaihdon kanssa ei kannata kiirehtiä, odota rauhassa että lävistys paranee kunnolla. Uuden nenälävistyksen hoitamisen ja korun vaihdon kanssa tulee seurata lävistäjän antamia ohjeita.
Nenäkoruja on saatavilla eri kokoisina ja oikea koko vaihtelee sen mukaan miten ja mihin kohtaa lävistys on tehty. Nappimallisissa nenäkoruissa koossa ilmoitetaan varren paksuus ja pituus, pituudella tarkoitetaan lävistyksen sisään jäävää osaa. Rengasmallisissa nenäkoruissa ilmoitetaan renkaan paksuus ja halkaisijan koko. Nenäkorun paksuus on yleisimmin 0.6mm, 0.8mm, 1.0mm tai 1.2mm.
Nenäkorut voidaan jakaa karkeasti nappimallisiin ja renkaisiin. Nappimallisia nenäkoruja on saatavilla suoralla varrella, L-muotoon taivutetulla varrella ja spiraalivarrella. Nenärenkaita on olemassa avonaisia renkaita, sileitä renkaita sekä lukollisia clicker-renkaita.
Savannin nenäkoruvalikoimasta löytyy useita eri materiaaleja, kuten titaani, kirurginteräs, hopea ja kulta. Valikoimasta löytyy myös nenään sopivia akryylisia häivekoruja, jotka ovat huomaamattomia ja hyvä vaihtoehto, jos haluat että nenälävistys ei näy mutta pysyy auki.
Septumkorut

Miten septumia hoidetaan?
Uutta lävistystä tulee hoitaa huolella tulehduksen välttämiseksi. Lävistyksen voi huuhdella lämpimällä vedellä pari kertaa päivässä. Pesun yhteydessä korua voi myös liikutella varovasti. Hyvä käsihygienia on tärkeää, ja ylimääräistä korun koskettelua kannattaa välttää. Muista myös varovaisuus meikkien ja kosmetiikan kanssa. Lävistäjältäsi saat hyvät ja tarkemmat ohjeet lävistyksen hoitoon, niitä kannattaa noudattaa huolellisesti. Myös mahdollisten ongelmien ilmetessä kannattaa ottaa yhteys lävistäjään.
Savannin verkkokaupassa on saatavilla laaja valikoima septumiin sopivia koruja, kuten renkaita, clicker-koruja ja hevosenkenkiä. Myös kokoja ja värejä löytyy varmasti jokaiseen makuun. Savannin verkkokaupan valikoimassa on myös paljon feikki-septumeita eli septum-koruja, joihin ei tarvitse lainkaan reikää. Feikkikorut ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat testata miltä septum-koru näyttäisi, tai haluat vain silloin tällöin terästää tyyliäsi septum-korulla. Valikoimasta löytyy myös septumiin sopivia häivekoruja.
Jos lävistys halutaan piilottaa mistä syystä tahansa, voidaan käyttää häivekorua, joka estää lävistysreiän umpeutumisen eikä näy ollenkaan. Savannin verkkokaupasta löytyy septumiin sopivia häivekoruja eri kokoisina ja eri materiaaleina, kuten titaani, kirurginteräs ja bioflex. Mikäli et halua pitää septumia päivittäin tai et halua ottaa vielä lävistystä, Savannin verkkokaupasta löytyy myös laaja valikoima feikki septum-koruja, jotka eivät tarvitse reikää ollenkaan.
Tarkemmat ikärajat vaihtelevat hieman lävistäjien kesken, joten kannattaa erikseen varmistaa asia lävistäjältä tai heidän nettisivuiltaan. Yleisesti yli 16-vuotiaat voivat ottaa lävistyksen ilman huoltajan suostumusta, mutta asiasta kannattaa silti keskustella huoltajan kanssa ennen lävistyksen ottamista. Alle 16-vuotiaat tarvitsevat vähintäänkin huoltajan suostumuksen ja/tai huoltajan läsnäolon.
Nännikorut

Nännilävistyksessä voi käyttää useita eri mallisia lävistyskoruja. Nännikoruksi sopii suora tappi (barbell), käyrä tappi (banana), avonainen hevosenkenkä (circular barbell) sekä eri malliset lävistysrenkaat. Savannin verkkokaupan valikoimasta löytyy myös nännikoruksi sopivia shield-koruja, joissa on lävistystapin ympärillä näyttävä koristekilpi tai rengas.
Nännilävistyksen standardipaksuus on 1.6mm, jos sinulla on venytetty nännilävistys voit käyttää myös paksumpia koruja. Nännikorun sopiva pituus on yksilöllistä, mutta yleisimmät pituudet ovat 12mm, 14mm ja 16mm. Ensikoru on yleensä jonkin verran pidempi. Jos olet epävarma sinulle sopivasta koosta, tarkista asia lävistäjältäsi.
Savannin verkkokaupan valikoimasta löytyy nännikoruja monesta eri materiaalista. Nännikorujen materiaalit ovat titaani, kirurginteräs, muovi / bioflex sekä aito kulta (9K tai 14K). Lävistyksen ensikoruksi suositellaan titaania. Jos tarvitset huomaamattomat nännikorun, häivekoruista löytyy läpinäkyviä bioflex-tappeja jotka sopivat nännikoruksi.
Nännilävistys voi olla nännissä vaakasuunnassa, pystysuunnassa tai vinosti. Perinteisemmin nännilävistys on tehty vaakasuuntaisesti ja silloin siihen sopivat useimmat korumallit. Vinoon ja pystysuuntaiseen nännilävistykseen sopivat parhaiten barbellit. Nännilävistystä voi myös venyttää, jonka jälkeen nännissä voi käyttää paksumpia heavy gauge -koruja.
Nännikorut, kuten kaikki muutkin lävistyskorut, myydään kappaleittain. Tämä johtuu siitä, että useilla asiakkailla on nännilävistys vain toisessa nännissä tai eri puolille halutaan erilainen nännikoru. Jos siis haluat parin, valitse kaksi kappaletta nännikoruja.
Feikkilävistykset

Magneettikorvakoruja voivat käyttää kaikki. Magneettikorvakoru on hyvä vaihtoehto, jos et halua rei'ittää korvaasi, haluat pitää korvakorua vain silloin tällöin tai jos haluat testata sopiiko korvakoru sinulle.
Savannin verkkokaupassa on eri mallisia korvakoruja joihin ei tarvitse reikää. Nappikorvakoru ilman reikää toimii magneetilla, magneettikorvakoru on helppo käyttää. Korvarengas ilman reikää toimii klipsillä tai puristamalla kiinni, saatavilla on erilaisia malleja jotka sopivat joko korvalehteen tai korvarustoon.
Magneettikorvakoru tai klipsikorvakoru ei satu, mutta jos korvakorua pitää paikoillaan pitkään, saattaa se jossain vaiheessa alkaa painamaan korvalehteä. Feikkikorviksia ei siis suositella jatkuvaan käyttöön. Rustoon puristamalla kiinnitettävät klipsit eivät satu lainkaan.
Magneettikoruja ei suositella alle 13-vuotiaille. Korvalehdessä käytettynä magneettikorun etuosa asetetaan korvalehdelle ja takaosa korvalehden taakse, jolloin se kiinnittyy magneetilla. Huulessa tai nenässä käytettynä magneettikorujen kanssa on noudatettava erityistä varovaisuutta ja käyttöohjeita on seurattava huolellisesti. Magneettikoru on poistettava urheilun, uinnin, suihkun, saunan ja nukkumisen ajaksi, huulessa käytettävä magneettikoru on poistettava ruokailun ajaksi. Huomaathan, että kaikki magneettikorut eivät sovellu käytettäväksi huulessa tai nenässä.

Feikkilävistyksiä ei suositella jatkuvaan jokapäiväiseen käyttöön, ne soveltuvat paremmin satunnaiseen käyttöön. Pitkään käytettynä esimerkiksi magneettikorut tai klipsit saattavat puristaa korvalehteä. Feikkilävistykset myös voivat tippua herkästi joten niitä ei suositella käytettäväksi esimerkiksi urheillessa, uimassa, suihkussa tai nukkuessa.