Toimitustavat

Tilaukset käsitellään ja toimitetaan meiltä eteenpäin hyvin nopeasti, yleensä jo samana päivänä (ennen klo 13 tulleet tilaukset) tai seuraavana mahdollisena arkipäivänä. Laitathan osoitetiedoksi virallisen ja vakituisen osoitteesi. Mikäli haluat lähetyksen jonnekin muualle kuin vakituiseen osoitteeseesi, on lähetyksessä käytettävä c/o-merkintää.

 

Toimitustavat

KIRJEPOSTI: 3.90€

Toimitusaika keskimäärin 4 arkipäivää (joka päivä ei jakelua). Kirjeposti jaetaan päiväpostin mukana kotiisi. Huomaathan kuitenkin, että kirjeposti ei ole Postin lähetysten seurannan piirissä ja katoamistapauksissa kirjepostia on vaikea jäljittää.

PIKAKIRJE: 11.90€

Toimitusaika pääsääntöisesti 1 arkipäivä. Pikakirje toimitetaan suoraan kotiin päiväpostin mukana, ja se saapuu perille pääsääntöisesti lähetystä seuraavana arkipäivänä. Postin lopetettua lentorahdin vuoden 2019 alussa, poikkeuksia toimitusajoissa voi esiintyä joillakin puolin Suomea. Voit tarkistaa postista, ehtiikö pikakirje Espoosta omalle paikkakunnallesi vuorokaudessa. Arkisin ennen klo 14 tehdyt tilaukset ehtivät saman päivän kuljetukseen. Lisäksi saat meiltä seurantanumeron jonka avulla voit seurata tilauksen etenemistä.

PIKKUPAKETTI: 0.00 - 5.90€

Ilmainen yli 50€ tilauksiin. Toimitusaika 2-3 arkipäivää. Pikkupaketti jaetaan kotiin asti ja siinä on kevyt seuranta.

POSTIPAKETTI: 0.00 - 6.90€

Ilmainen yli 50€ tilauksiin. Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Postipaketti toimitetaan postin palvelupisteeseen tai automaattiin, lähetyksessä seuranta.

MATKAHUOLTO: 0.00 - 5.90€

Ilmainen yli 50€ tilauksiin. Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitetaan Matkahuollon palvelupisteeseen tai automaattiin, lähetyksessä seuranta.

NOUTO ESPOON VARASTOLTA

Halutessasi voit myös noutaa tilauksen suoraan varastoltamme, joka sijaitsee Espoon Kilossa. Jos valitset noudon, saat meiltä tekstiviestillä ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Samassa annamme myös tarkemmat ohjeet noutoa varten. Tilauksen voi noutaa pääsääntöisesti arkipäivisin klo 10-16, mutta tarvittaessa voit tiedustella myös muuta noutoaikaa.

Mikäli tilaus palautetaan, mahdollisia toimituskuluja ei hyvitetä.