Maksutavat

MAKSUTAVAT

Savannin verkkokaupassa voit valita useista eri maksutavoista, kaikki maksutavat ovat luotettavia ja turvallisia. Maksupalvelun tarjoajina toimivat Paytrail Oyj (verkkopankit, mobiilimaksut, lasku- ja osamaksu), Klarna (lasku ja osamaksu), Stripe Inc (korttimaksut) sekä PayPal.

PAYTRAIL

Kotimaisen Paytrailin kautta voit maksaa seuraavilla maksutavoilla.

Verkkopankit: OP, Nordea, Danske bank, S-Pankki, Säästöpankki, Aktia, POP pankki, Oma SP, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Mobiilimaksut: Siirto, Pivo, MobilePay

Lasku- ja osamaksu: OP Lasku, Walley, Walley B2B, Jousto

Verkkopankkimaksamisessa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Lisää tietoa Paytrailin käyttöehdoista ja tietosuojasta.

PAYPAL

PayPalilla voit maksaa Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla tai PayPal-saldollasi. PayPal-tilin luominen ei ole siis pakollista, mikäli maksat kortilla PayPalin kautta, mutta halutessasi voit myös luoda oman PayPal-tilin maksuvaiheessa.

PayPal on maailmanlaajuinen online-maksunvälityspalvelu, jolla voit siirtää rahaa ja tehdä ostoksia verkossa entistä nopeammin, helpommin ja turvallisemmin pelkän sähköpostiosoitteen ja salasanan avulla. Et siis välttämättä tarvitse luottokorttia tai mitään muutakaan maksukorttia käyttääksesi PayPal-palvelua, ainoastaan pankkitilin. PayPal-tilin avaaminen ja ostosten maksaminen on maksutonta, kuluja syntyy vain valuutan muunnon ja vastaanotettujen maksujen yhteydessä. Lisätietoa: www.paypal.com

 

KLARNA LASKU JA OSAMAKSU

Klarna Bank AB tarjoaa seuraavia maksutapoja, joissa maksu suoritetaan suoraan Klarnalle.

Klarna-lasku: Osta nyt, maksa toimituksen jälkeen! Klarna-laskulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja maksat vasta kun tuotteet on toimitettu kotiisi. Klarna-laskulla sinulla on mahdollisuus myös erämaksuun. Lasku lähetetään sähköpostitse. Lue lisää Klarna-laskun ehdoista täällä.

Klarna-erämaksu: Maksa ostoksesi joustavasti kuukausierissä! Kuukausierän suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).

Lisätietoa Klarnasta täällä ja Klarnan käyttöehdot täällä.

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Klarnaan tai sen laskutusasioihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun: puh. 09-425 99 771 tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

KORTTIMAKSUT

Savannin verkkokaupassa voit maksaa pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express). Korttimaksamisen palveluntarjoajana toimii Stripe (ApplePay, ShopPay ja GooglePay), joka myös näkyy maksun saajana. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään suojatussa SLL -verkkoyhteydessä eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lisää tietoa Stripe:n tietosuojasta.

LAHJAKORTTI

Savannin verkkokaupassa on myynnissä lahjakortteja, jotka toimivat maksutapana verkkokaupan kassalla. Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden. Mikäli sinulla on kysyttävää lahjakorttiisi liittyen, asiakapslavelumme auttaa os. info@savanni.com.